Ads Top

Fries bedrijf OrangeGas tekent contract met BIOS-Groep voor ruim 2 miljoen

Het Friese bedrijf OrangeGas en personenvervoerder BIOS-Groep zijn een lange termijn-contract overeengekomen om het WMO-vervoer in de regio Noord Veluwe en Groningen uit te voeren op Groengas. Met de ondertekening van het contract is een bedrag van ruim 2 miljoen euro gemoeid.
De BIOS-groep beschikt in deze regio’s over een uitgebreid wagenpark met verschillende Groengas-modellen: in Noord Veluwe rijden 23 FIAT Ducato’s Natural Power. In Groningen zijn 15 Volkswagen Caddy’s en 15 Mercedes Benz Sprinters op Groengas aan het wagenpark toegevoegd. 
Door te tanken op verschillende OrangeGas-locaties, onder meer in Groningen, Harderwijk, Hulshorst en Windesheim, rijdt de BIOS-Groep op 100% Groengas. De BIOS-Groep en het WMO-vervoer leveren daarmee daadwerkelijk een bijdrage aan een beter milieu.
“Onderzoek toont aan dat het rijden op Groengas concrete effecten heeft op de luchtkwaliteit: sterk verminderde fijnstof en NOx concentraties. Daarnaast is het rijden op Groengas ook nog eens heel aantrekkelijk voor je portemonnee. Wij zijn heel blij dat beide aanbestedingen gegund zijn aan de BIOS-groep en het WMO-vervoer de komende jaren groen en duurzaam uitgevoerd wordt”, aldus Marcel Borger, directeur OrangeGas.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.