Ads Top

Essent lanceert nieuw social kanaal

Voortaan kunnen klanten van Essent, maar ook andere geïnteresseerden, met al hun vragen en ideeën over energie terecht op het nieuwe Essent Forum. Essent speelt op het forum een terughoudende rol. De bedoeling is dat het volledig zelfstandig draait, zonder tussenkomst van Essent. Dorkas Koenen, Directeur Marketing Essent: "We gaan uit van het klant-helpt-klant-principe. We combineren denkkracht en bouwen samen aan producten en slimme oplossingen, zoals de SnApp en de Iwattmeter . We jagen de discussie over energie aan. De klant zit bij Essent aan de knoppen, energiebedrijven bepalen niet meer alleen hoe de toekomst er uit ziet, dat doen we samen."
Het forum is eenvoudig te benaderen via de mobiele telefoon of tablet en daarnaast behoort 'social login' (inloggen via Facebook of Twitter) tot de mogelijkheden. Het forum is een volgend sociaal kanaal in de rij van Facebook, Twitter en YouTube. "We hopen dat het forum een bron van ideeën wordt voor onze productmanagers en marketeers. En dat huidige en toekomstige klanten en andere geïnteresseerden ons gaan zien als degene die je in de gaten moet houden op het gebied van duurzame energie en co-creatie", aldus Dorkas Koenen.
De online reikwijdte van Essent wordt met de week groter. In 2013 richt Essent zich dan ook op het uitbreiden van het aantal fans en volgers en de ontwikkeling van nieuwe kanalen (zoals het Essent-forum) inclusief relevante content. Dorkas Koenen: "Degene zijn die je in de gaten moet houden, betekent ook noviteiten in de markt durven zetten en dus komen we in 2013 met social login, een koppeling tussen social data en mainstream marktonderzoek en gaan we door met het testen van nieuwe mogelijkheden voor social sales."

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.