Ads Top

Roompot Vakanties bouwt haar eerste gasloze resort

Roompot Vakanties begint dit jaar nog met de bouw van haar eerste resort dat geheel met elektriciteit in de energiebehoefte voorziet. Het kleinschalige luxe resort wordt zonder gasaansluiting aangelegd. De 86 duurzame en energiezuinige woningen, die bijna allemaal aan het water liggen, gaan in het weekend van 28 en 29 april in de verkoop.

Roompot Water Village zal voor een groot gedeelte uit water bestaan. Het park komt dicht bij de Noordzee te liggen aan Nationaal Park Oosterschelde en bij het strand van het Zeeuwse dorp Kamperland. De gasten kunnen gebruik maken van de uitgebreide voorzieningen van het naastgelegen Roompot Beach Resort. Hier bevinden zich onder andere een jachthaven, een subtropisch zwembad, diverse sportfaciliteiten en verschillende restaurants.

De 86 van duurzame materialen gebouwde woningen worden verwarmd met behulp van warmtepompen. Hierdoor is een gasaansluiting niet nodig. Voor opwekking van de energie worden ze voorzien van zonnepanelen. Door uitbreiding van het aantal zonnepanelen kan de woning geheel energieneutraal worden uitgevoerd, het zogenoemde nul-op-de-meter.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.