Ads Top

Zonnepanelen met korting via Vereniging Eigen Huis

De prijs van een compleet zonnepanelensysteem via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis ligt gemiddeld 21% lager dan de huidige marktprijs. Dit is het resultaat van de veiling voor zonnepanelenleveranciers die op 8 augustus plaatsvond. Ruim 6.300 deelnemers uit Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland ontvingen deze week een aanbod op maat. Inschrijven is nog steeds mogelijk.

Leveranciers die hebben deelgenomen aan de veiling van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen hebben een scherpe prijs geboden. Een compleet zonnepanelensysteem is hierdoor via Vereniging Eigen Huis gemiddeld €1.113,- goedkoper dan elders wordt aangeboden. Leveranciers kunnen deze scherpe prijs bieden, omdat ze in een keer veel klanten in dezelfde regio kunnen bedienen. Dit levert hun logistiek- en inkoopvoordeel op.

Zonnepanelenleveranciers enie.nl en Tautus hebben de veiling gewonnen. Net als de andere leveranciers die hebben deelgenomen aan de veiling, zijn zij gecontroleerd op hun ervaring, bedrijfsvoering en financiële stabiliteit. Deelnemers van de Collectieve Inkoop hebben inmiddels via Vereniging Eigen Huis een aanbod van een van deze twee leveranciers ontvangen voor een compleet zonnepanelensysteem, inclusief materiaal, installatie, garanties en monitoring.

De twee winnende leveranciers hebben ruimte om nog meer mensen een aanbod te doen. Daarom is de inschrijving voor deze actie in Noord Nederland verlengd. Inschrijven kan vrijblijvend via eigenhuis.nl/zon. Deelnemers ontvangen direct een persoonlijk aanbod en kunnen dit tot en met 19 oktober accepteren

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.