Ads Top

InnoEnergy reikt 100.000 euro uit aan beste electrical storage start-up

InnoEnergy lanceert haar wedstrijd voor start-ups op het gebied van elektriciteitsopslag. Vijftien van de meest innovatieve en duurzame energiestart-ups ontvangen een op maat gemaakt dienstenpakket dat meerwaarde levert. Het bedrijf met het beste voorstel wint een geldprijs van 100.000 euro. Inschrijven kan vanaf vandaag tot 30 oktober via electricalstorage.innoenergy.com

Ter versterking van haar activiteiten binnen de EU-alliantie voor batterijen (European Battery Alliance, EBA) hoopt InnoEnergy start-ups aan te trekken en te ondersteunen die over innovatieve technologieën of bedrijfsmodelconcepten gericht op elektriciteitsopslag beschikken. Bijzondere belangstelling gaat daarbij uit naar innovaties voor toepassing in het vervoer, het energienet, gedistribueerde en mobiele energieopslag en voor verbeteringen in energie-efficiëntie en vermindering van emissies.

De inschrijfprocedure bestaat uit vijf onderdelen: een eerste inschrijving, een interne beoordeling, een videopitch van vijf minuten en een beoordeling door een externe deskundige. Na de externe beoordeling worden 30 kandidaten geselecteerd die hun idee voor twee jury’s tegelijkertijd moeten pitchen. Hieruit zullen 15 winnaars worden geselecteerd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.