Ads Top

Sharp breidt Solar bedrijfstak uit naar Afrika

Sharp heeft de uitbreiding van Solar Energy Solutions naar het Afrikaanse continent aangekondigd. De solar-industrie van Afrika is een belangrijk onderdeel van Sharps diversificatieplan, omdat de toegang tot deze markt en de energievoorziening in Afrika voor veel mensen een uitdaging is.

Sharp introduceert een portfolio van twaalf fotovoltaïsche modules en verschillende batterijopslag-oplossingen die nu beschikbaar zijn voor Afrikaanse klanten.

De bevolkingsgroei in Afrika leidt tot uitputting van de bestaande energiebronnen. Omdat dat gepaard gaat met klimaatverandering en langere droogteseizoenen, kan men op de langere termijn niet meer alleen vertrouwen op fossiele brandstoffen en waterkracht. Solar PV-panelen bieden een ideale oplossing dankzij de overvloed aan zonlicht op het continent en de snelle en eenvoudige installatie van voorzieningen voor zonne-energie.

Klanten op het Afrikaanse continent krijgen toegang tot Sharps volledige portfolio van betrouwbare en efficiënte energieoplossingen en diensten die geschikt zijn voor thuis-, commercieel en industrieel gebruik. Sharps portfolio van best-in-class PV-modulen bevatten polycrystalline, monocrystalline en back contacttechnologie met modellen van 48, 60 en 72 cellen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.