Ads Top

Ondernemersontbijt zonne-energie in Apeldoorn

Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA) en de Taskforce Zonne-energie van de gemeente Apeldoorn organiseren op woensdag 18 september een ondernemersontbijt. Aanleiding is de openstelling van de landelijke SDE+ subsidie per 2 oktober.

De subsidie is aantrekkelijk voor ondernemers met een grootverbruikaansluiting (>3x80A) die interesse hebben in zonnepanelen. De aanschafprijs kan gemiddeld in zo’n 7 à 10 jaar terugverdiend worden. De SDE+ subsidie wordt van 2 oktober t/m 8 november 2018 gefaseerd opengesteld totdat het budget op is. Hierbij geldt: hoe later de fase, hoe hoger het basisbedrag, maar ook: hoe groter de kans dat het budget op is. We raden geïnteresseerden daarom aan de aanvraag op de dag van openstelling van een fase, in te dienen. Meer informatie via www.rvo.nl/sde

De Taskforce Zonne-energie is een initiatief van de gemeente Apeldoorn om grootschalige toepassing van zonne-energie te versnellen. Kom voor meer informatie naar het ondernemersontbijt of neem contact op met Anne ten Brummelhuis, projectleider Taskforce Zonne-energie, taskforcezon@apeldoorn.nl of 06-14891155. Het ontbijt wordt van 8.00 tot 9.30 uur gehouden bij Bakkerij Fuite aan de Vlijtseweg 164. Inloop vanaf 7.30 uur. Aanmelden via taskforcezon@apeldoorn.nl o.v.v. uw naam en bedrijfsnaam.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.