Ads Top

Honeywell evohome werkt nu met Pebble Smartwatch

Evohome, de slimme zoneregeling-thermostaat van Honeywell, is nu ook op afstand te bedienen met de Pebble Smartwatch. Hiermee brengt Honeywell wearable technologie en de connected home samen. De samenwerking stelt gebruikers voor het eerst in staat de verwarming thuis per kamer te bedienen vanaf hun pols.

De evohome Pebble-app en Pebble watch face zijn geschikt voor Android- en iOS-apparaten. Op dit moment is de app in het Engels en worden zones weergegeven naar de ingestelde zone aanduiding die thuis wordt gehanteerd.

Met Honeywell evohome vergroot je efficiency met slimme zoneregeling-technologie voor het verwarmen van je huis. Drukke huiseigenaren zijn hiermee in staat alleen die kamers te verwarmen, die ze gebruiken, in plaats van het gehele huis. Door controle te hebben over elke kamer in huis, vanaf elke locatie, is evohome eenvoudig aan te passen aan elke levensstijl. Het vervangen van een standaardthermostaat door slimme zoneregeling van evohome kan een besparing opleveren van maximaal veertig procent bij het verwarmen van je huis, volgens Engels onderzoek*.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.