Ads Top

LG Solar toont nieuwe producten

LG Solar, een divisie van LG Electronics, demonstreert haar nieuwe Energy Storage System (ESS) en de nieuwe MonoX ACe module met geïntegreerde micro-omvormer tijdens Intersolar Europe 2014 (vanaf 4 juni). Naast de nieuwste producten op het gebied van zonne-energie, presenteert LG Electronics ook haar duurzame LED-oplossingen en een efficiënte warmtepomp voor in huis. LG Electronics en LG Solar zijn op de beurs in München, Duitsland, te vinden in hal A2, stand 19.

Tijdens de beurs kunnen bezoekers voor het eerst kennismaken met het nieuwe Energy Storage System (ESS) van LG Solar Dit compacte accu-systeem heeft een laadcapaciteit van 2 kilowattuur (kWh) en een maximum vermogen van één kilowatt (kW). Het systeem kan bovendien worden uitgebreid tot een laadcapaciteit van maximaal 18 kWh en een vermogen van 9 kW. Het matzwarte systeem - met een 4,3-inch LCD-scherm – werkt zowel op 1- als 3-fase aansluitingen. Daarnaast biedt LG een garantie van 10 jaar. De ESS komt begin 2015 op de markt.

LG Solar lanceert tijdens Intersolar ook de nieuwe MonoX ACe-module. Deze nieuwe zonne-module heeft een geïntegreerde micro-omvormer die zich aan de achterkant van de module bevindt. De zonnepanelen bieden gebruikers direct wisselstroom, zonder omweg. Door het ontwerp kunnen installateurs de zonnepanelen bovendien eenvoudig installeren. Ook bieden de modules in de schaduw hoge prestaties. De modules zijn direct beschikbaar en hebben een garantie van 25 jaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.