Ads Top

Weg naar Nul: laatste energiecontract voor alle gebouwen in Nederland

BAS Nederland introduceert haar product 'Weg naar Nul': alle stappen naar energieonafhankelijkheid in één contract, waarbij de volledige controle bij de gebruiker blijft via een webapplicatie.

De Weg naar Nul is volledig geïntegreerd: energielevering, advies, verlichting, zonnepanelen en alle andere oplossingen die de gebruiker onafhankelijk helpen worden. Het werkt als een energiehypotheek: een vaste maandelijkse vergoeding voor alle energiebehoeften. Op Weg naar Nul zal de gebruiker steeds minder betalen voor energie en steeds meer kunnen investeren in eigen energievoorziening totdat de energierekening nul euro bedraagt.

Bij BAS is alles erop gericht de klant te helpen onafhankelijk te worden. "Gemiddeld staat iemand voor 150 verschillende beslissingen als deze energieonafhankelijk wil worden. Dat betekent 150 keuzemomenten voor energielevering, verlichting, isolatie, zonnepanelen en ga zo maar door. Wij hebben dat teruggebracht tot één. En alles wordt keurig weergegeven op één heldere factuur" vertelt Aazami.

De Weg naar Nul wordt op dit moment door BAS in ongeveer 5.500 commerciële gebouwen in Nederland uitgerold. Het doel is om de Weg naar Nul voor veel meer mensen toegankelijk te maken. De komende 1.000 gebouweigenaren die kiezen voor de Weg naar Nul ontvangen een WakaWaka lamp met handgemaakt etui, en namens hen zal BAS een tweede WakaWaka lamp doneren aan een gezin in Niger.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.