Ads Top

Energieonafhankelijkheidsbedrijf BAS kiest voor Rotterdam

BAS Nederland heeft haar intrek genomen in het Hufgebouw. Het markante gebouw aan de Hoogstraat/Vlasmarkt is één van de mooiste wederopbouwmonumenten in Rotterdam. Het rijksmonument stamt uit het begin van de jaren '50 van de vorige eeuw: de architecten Van den Broek & Bakema ontwierpen dit toonbeeld van naoorlogs optimisme in 1953.
Het pand wordt gekenmerkt door helderheid en transparantie.

Met de intrek in dit geweldige pand verschaft BAS Nederland zich de mogelijkheid om vanuit het hart van Rotterdam verder te bouwen aan de energietransitie voor Nederland. BAS zal de komende maanden - gesteund door haar campagne '1000-gebouwen op Weg naar Nul' -steeds meer panden op weg helpen naar energieonafhankelijkheid.

Ook binnen het nieuwe kantoor heeft BAS duurzaamheid voorop staan. Alle meubelen zijn hergebruikt of overgenomen van de vorige gebruiker van het pand. Digitaal werken en gebruik van openbaar vervoer zijn ook kenmerkend voor BAS.

De tweede verdieping van het pand staat nog leeg. BAS heeft de wens om hier een incubatieruimte voor start-ups te ontwikkelen zodat ook startende bedrijven die de energietransitie versnellen de kans krijgen vanuit Rotterdam hun optimisme te ontplooien.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.