Ads Top

Vakbeurs Energie 2013 krijgt een milieulaan

Het netwerk van milieuprofessionals VVM en beursorganisator VNU Exhibitions Europe hebben de handen ineen geslagen. De vakbeurs Milieu wordt als Milieulaan ondergebracht binnen Energie 2013. Deze vakbeurs vindt plaats van 24 tot en met 26 september 2013 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. In de Milieulaan komen thema’s als windenergie, biomassa, energie uit afval (-water), warmtenetten, energiebesparing, transport, innovatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en juridische aspecten aan de orde.
“Energie en milieu zijn niet los van elkaar te zien”, zegt Richard Butter, projectmanager Energie bij VNU Exhibitions. “Een van de redenen om de beurzen ook verder te integreren. De 21e eeuw wordt door wetenschappers en opiniemakers ook wel gekarakteriseerd als ‘het tijdperk van energie en milieu’. De combinatie van het sterk groeiende energiegebruik en de impact van gebruik van fossiele energie op het klimaat doet zich gelden. Zowel voor professionals op energiegebied als milieuprofessionals is het meer dan ooit van belang om gezamenlijk naar dit soort vraagstukken te kijken. Met de vakbeurs Energie en de Milieulaan bieden we deze professionals een podium om met elkaar in gesprek te gaan.” VVM-directeur Rachel Heijne beaamt zijn woorden. “De VVM doet vol enthousiasme mee aan de gecombineerde formule. “Allereerst door ons in te spannen voor een beursvloer met een breed scala aan praktische toepassingen. Aanvullend door een stevig inhoudelijk programma neer te zetten met debatten, symposia en uitgebreide netwerkmogelijkheden.”
Energie 2013 wordt bezocht door energiemanagers, directies, ingenieurs, technisch managers, ambtenaren, bestuurders,, bouw- en vastgoedprofessionals en facilitymanagers.  De vakbeurs biedt alles op het gebied van slimme inkoop van energie, terugdringen van energieverbruik en energiebeheer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.