Ads Top

KiesZon wekt ruim 850.000 kWh op in 2012

De zonnestroom-installaties van KiesZon wekten in 2012 meer dan 850.000 kWh groene zonnestroom op. Genoeg om bijna 300 huishoudens van groene energie te voorzien. Daarnaast nam KiesZon in 2012 nieuwe zonnestroom-installaties in gebruik op de daken van het Muziektheater Amsterdam, Desso Waalwijk, De Apenheul in Apeldoorn en het vastgoed van woningcorporatie Mitros in Utrecht. Tevens installeerde KiesZon nog bij 800 particuliere huishoudens zonnepanelen.
In 2012 was de zonnestroom opbrengst bij alle installaties hoger dan verwacht. Een hele mooie prestatie voor de dak-eigenaren en de energie gebruikers.
KiesZon verwacht dat het aantal zonnestroom-installaties in 2013 verder groeit. Dit ondanks de dreigende importheffing op Chinese zonnepanelen. Met name de mogelijkheid om zonder inbreng van kapitaal zonnestroomprojecten te realiseren brengt deze enorme vraag op de been.
KiesZon exploiteert inmiddels ruim 1,3 megawatt aan zonnestroom-installaties onder de naam KiesZon Samen, het eerste product in Nederland dat een zonnestroom-project financiert en exploiteert. Aan het einde van de financieringslooptijd gaat de installatie in goede staat en ‘om niet’ over naar de gebouweigenaar. Alle risico’s gedurende de looptijd zijn voor KiesZon. KiesZon®Samen waarbij KiesZon investeert en de zonnestroom-installatie exploiteert is voor gemeenten, woningcorporaties, scholen en andere organisaties een interessante manier om duurzame groene energie op te wekken zonder kapitaalbeslag.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.