Ads Top

Nuon verlaagt opnieuw energietarieven

Voor de tweede keer op rij verlaagt Nuon de energietarieven. In januari 2013 gingen deze al scherp omlaag en nu profiteren onze klanten opnieuw. Deze laatste tariefsaanpassing zal de klant ruim € 20 per jaar opleveren op zijn energienota. Afgelopen januari gingen de energieprijzen al omlaag met ongeveer € 85. De daling van ruim € 20 per juli 2013 komt vooral door een scherpere inkoopprijs van gas. De prijs van elektriciteit daalt ook licht.
Twee keer per jaar (per januari en juli) stelt Nuon de tarieven voor levering gas en elektriciteit opnieuw vast. Dit om voor bestaande én nieuwe klanten energie steeds tegen een zo scherp mogelijk tarief te kunnen leveren. De verlaging van januari 2013 is deels teniet gedaan door een gelijktijdige stijging van de energiebelasting, netbeheertarief en de btw. Dit zijn kosten waarop Nuon geen invloed heeft. Rond 1 juli stijgen deze kosten niet.
Nuon merkt dat klanten steeds bewuster omgaan met hun energiekosten. De afgelopen maanden heeft een record aantal klanten gebruik gemaakt van de TermijnbedragManager. De klant kan zo via internet de hoogte van zijn maandtermijn zelf bepalen, op basis van het eigen energieverbruik.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.