Ads Top

Gratis bespaarbox voor alle Hengelose huiseigenaren


Woningbezitters in Hengelo kunnen een gratis bespaarbox aanvragen. Het pakket bestaat uit zeven hoogwaardige producten die direct zorgen voor energiebesparing. Denk hierbij aan een led-lamp, tochtstrip, brievenbusborstel, radiatorfolie, deurdranger, energiemeter en stekkerdoos.

De gemeente Hengelo zet dit jaar stevig in op duurzaamheid en heeft daarom besloten om de actie te verlengen en te verbreden. Alle Hengelose huiseigenaren kunnen nu een gratis energiebox aanvragen!

De bespaarbox wordt aangeboden door het Energieloket van de gemeente Hengelo. De beste energiebesparing is voorkomen dat je energie verbruikt. Het isoleren van de eigen woning kan iedereen. En het heeft in vrijwel elk huis  effect. Daarom heeft het Energieloket de bespaarbox samengesteld om inwoners te stimuleren om met hun energieverbruik aan de slag te gaan; want alle kleine beetjes helpen. Het Energieloket biedt hulp bij vragen over het verduurzamen van woningen. Op www.hengelo.nl/energieloket staat informatie over maatregelen, subsidies en andere financieringsvormen. Belangstellenden kunnen daarnaast persoonlijk en onafhankelijk advies inwinnen via het Energieloket.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.