Ads Top

Amsterdam bestelt LED retrofit lampen

Binnenkort ontvangt de gemeente Amsterdam een tweede lichting aan LED retrofit lampen voor de openbare ruimte. Eind vorig jaar leverde Saled al een eerste lichting van 4000 lichtbronnen.
De gemeente is al enige tijd bezig met het verduurzamen van de openbare ruimte, en het doel is dat in 2022 80 procent van alle lampen in de openbare ruimte zijn vervangen door LED.

Met de nieuwe LED verlichting gaat de gemeente fors besparen op de energierekening en reduceren ze de CO2 uitstoot enorm.

Ook bij deze lichting LED lampen verkeerden de huidige armaturen in de gemeente Amsterdam nog in uitstekende staat. Het is dan onnodig om het volledige armatuur te vervangen. Hier heeft Saled een oplossing voor: retrofit verlichting. Met deze methode wordt de conventionele verlichting één-op-één vervangen door LED verlichting. Het gaat om PL-L, de PL-T, de PL-C, tubes en de TC-F lampen. Door de LED retrofit verlichting gaat de gemeente kapitaalvernietiging tegen. De goede kwaliteit/prijs verhouding van de retrofit lampen was nog een extra reden voor de gemeente om voor Saled te kiezen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.