Ads Top

Vierde editie van New Energy Challenge van start voor start-ups én scale-ups

De organisatoren van de New Energy Challenge lanceren de vierde editie van hun competitie. De winnende start-up mag deelnemen aan het Shell GameChanger programma en de winnende scale-up mag een pilotproject uitvoeren met Shell Ventures en Shell Retail.

De New Energy Challenge wordt georganiseerd door Shell, Rockstart, YES!Delft en Get in the Ring en staat open voor jonge ondernemers in Europa en Israël die geavanceerde technologieën en oplossingen ontwikkelen die cruciaal zijn om aan de toekomstige energiebehoefte te voldoen. De focus ligt op ondernemers met innovatieve duurzame energieoplossingen op het gebied van mobiliteit, energiebeheer, energieopslag, waterstof en het tankstation van de toekomst.

Het eerste programma biedt start-ups een intensief programma van YES!Delft waarbij finalisten hun bedrijfsplannen kunnen valideren en ideeën kunnen uitwisselen met coaches en experts. De winnende finalist ontvangt via het Shell GameChanger-programma een bedrag van minstens 100.000 euro voor het testen van hun concept.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.