Ads Top

Online inzicht in verduurzamingskansen voor bedrijfspanden

Alle zakelijke klanten van ABN AMRO kunnen voortaan online bekijken welke kansen er zijn om hun bedrijfspand te verduurzamen. 

De ABN AMRO Duurzame Investeringstool is een initiatief van de bank en adviesbureau CFP Green Buildings. Het geeft inzicht in het energielabel en de mogelijke energielabelsprong. Daarnaast laat het eenvoudig zien welke maatregelen zoals isolatie, ledverlichting en zonnepanelen, mogelijk zijn en kun je daar direct een offerte voor aanvragen. Ook wordt integraal voorgerekend wat de investering kost, wat de terugverdientijd en de CO2-reductie is.

In 2030 alle panden in portefeuille gemiddeld energielabel A

De Duurzame Investeringstool werd in de adviesgesprekken van achter de laptop reeds gebruikt maar is vanaf vandaag dus ook online beschikbaar. De online tool wordt vandaag tijdens de Dutch Green Building Week gepresenteerd.

ABN AMRO streeft ernaar om in 2030 al het onroerend goed dat zij financiert alsmede haar eigen kantoren gemiddeld op energie A label te hebben. Zakelijke klanten kunnen nu via de Duurzame Investeringstool kosteloos inzicht en advies krijgen om hun onroerend goed te verduurzamen. Ook kunnen zakelijke klanten de verduurzamingsmaatregelen volledig laten financieren bij de bank.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.