Ads Top

Energiemaatregelen voor Aa-landen

Vandaag aanstaande organiseert Verbeter en Bespaar Zwolle een informatieavond over de Straataanpak in de Aa-landen in wijkcentrum de Bolder. De straataanpak is een unieke kans om energiebesparende maatregelen door te voeren in woningen en daarmee geld en energie te besparen.
Er  is bij een aantal woningen in AA landen onderzoek gedaan. Per type woning zijn hierdoor de mogelijkheden voor energiebesparing of om energie op te wekken in kaart gebracht.  Tijdens de bijeenkomst in het wijkcentrum kunnen woningbezitters zien wat dat voor hun betekent.

Inmiddels zijn er enkele consortia opgericht onder andere Duurzaamheid Combinatie Zwolle (DCZ). Dit is een initiatief van lokale bedrijven. Samen bieden ze een breed scala aan diensten en producten aan waarmee u uw woning energiezuiniger kunt maken. DCZ is lid van het Energieplein Zwolle-Kampen. Indien gewenst kan het consortia u op  22 februari een aanbod doen.

De bijeenkomst is voor alle bewoners van de Deurzerdiep, Eelderdiep, Vledderdiep, Anrijperdiep, Rengersdiep, Eerbeek, Elsbeek, Giesbeek, Glanerbeek , Haarbeek, Hofbeek, Leerninkbeek, Leuvenumsebeek, Loenensebeek, Lovinkbeek, Polbeek, Puutbeek, Reggelaan, Rutbeek, Ruurlosebeek, Slingerbeek, Soerensbeek, Strielandsebeek, Verwoldsebeek, Voerdensebeek, Vordensebeek en de Maaslaan.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.