Ads Top

Zonnepanelen.net breidt het testcentrum uit (i.m.)Vraag en aanbod/kaf en koren
De vraag naar zonnepanelen groeit maandelijks nog steeds. En omdat ook het aanbod hand over hand toeneemt, wordt het opletten geblazen voor de consument. Want inmiddels zijn er vele tientallen merken en honderden modellen. En hoe betrouwbaar is de informatie van de producent? En hoe geloofwaardig is een leverancier die maar beperkt kan leveren? Volg bijvoorbeeld niet klakkeloos de bewering dat 'dunne filmpanelen beter presteren met indirect daglicht in de donkere maanden'. Het tegendeel is inmiddels gebleken. Kortom, hoe maak je de juiste keuze. Gelukkig hoeft dat niet moeilijk te zijn.

Volledige informatie op zonnepanelen.net
Deze site is een complete vraagbaak. Zo is er een praktisch stappenplan voor de installatie van zonnepanelen. Maar ook een volledige instructie hoe je de Btw van de investering bij de Belastingdienst terug kunt vorderen en nog veel meer. Dat alles in een overzichtelijk menu, waar alle aspecten en benodigdheden aan bod komen. Die worden toegelicht in duidelijke taal. Technische kennis is amper of niet nodig. Het zal je snel helder worden dat de beste keuze sterk afhangt van plaatselijke omstandigheden en ook van gewenste capaciteit. Dit kan je behoeden voor verkeerde keuzes.

Belangrijke uitbreiding van het testcentrum 
Zonnepanelen.net heeft onlangs bekend gemaakt dat hun testen met ingang van 2016 zijn uitgebreid van 34 merken naar 44! En daarmee is het veruit het grootste testcentrum voor zonnepanelen van Nederland. Maandelijks worden de tests herhaald, zodat de informatie altijd up-to-date blijft. En het overzicht van alle resultaten blijkt dan ook regelmatig wijzigingen te ondergaan. Daarin kun je filters toepassen om de getoonde informatie te beperken tot modellen en merken die voor jou van belang zijn.

Overzicht van alle resultaten
Uit de testresultaten over het gehele jaar(2015) blijkt:
- het gemeten kwaliteitsverschil tussen beste en slechtste merk is maar liefst 43%;
- de merken Renesola (China), Solar Frontier (Japan) en NSP (Taiwan) hebben tot dan de beste testresultaten gescoord;
- de gemeten situatie is regelmatig aan verandering onderhevig;
- alle actuele modellen worden maandelijks getest.

Ga dus voor alle benodigde actuele informatie naar zonnepanelen.net. Een uitermate betrouwbaar adres!

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.