Ads Top

Sigenergy en Frank Energie gaan samenwerking aan

Sigenergy en Frank Energie kondigen hun strategische samenwerking aan, waarbinnen ze geavanceerde energieoplossingen gaan bieden die niet alleen duurzaam, maar ook economisch voordelig zijn voor consumenten.

Frank Energie, bekend om zijn dynamische energiecontracten met groene energie, noemt zich een digitale pionier in de energiesector in Nederland. Haar focus ligt op het optimaliseren van energiegebruik van haar particuliere klant. Door toepassing van slimme sturingsdiensten voor de grote stroomslurpers in huis, en de handel op de onbalans- en later de congestiemarkt, worden besparingen voor de consument gerealiseerd. Met deze dienstverlening kunnen problemen op het Nederlandse stroomnet worden verholpen en wordt een snellere energietransitie ondersteund.

Sigenergy, brengt zijn expertise in op AI-technologie gebaseerde energieoplossingen, zoals de MySigen App. Met deze App krijgt de gebruiker inzicht in zijn volledige huishoudelijke stroomgebruik en ondersteunt Sigenergy een flexibeler en efficiënter energiebeheer. De samenwerking tussen Sigenergy en Frank Energie is gericht op het maximaliseren van de potentie van energieopslag en -handel op de diverse energiemarkten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.