Ads Top

Aannemers en netbeheerders werken samen voor slim gelijktijdig aansluiten van gas, water en licht

 

Netbeheerders Vitens en Liander en aannemers (combinaties) CCN, Trinitas, Van den Heuvel en Van Vulpen tekenen voor een achtjarige samenwerking in de meest omvangrijke Europese aanbesteding van het moment.

Door onder andere de stevige woningbouwopgave neemt de vraag naar aansluitingen op het elektriciteits- en waternet flink toe. Niet alleen moeten alle woningen en bedrijven worden aangesloten op het elektriciteitsnet en de waterleiding, door de toenemende vraag moeten ook de onderliggende netten worden aangepakt.

Combi SION gaat op jaarbasis circa 23.000 nieuwe combi-aanvragen en circa 1.200 projecten aan hoofdleidingen realiseren, waaronder het aanleggen van het bijbehorende distributienetwerk en het vervangen van een deel van de bestaande ondergrondse infrastructuur.

Hiervoor hebben de aannemers in hun plannen de nadruk gelegd op slim samenwerken, hoge klanttevredenheid en op stevige duurzaamheidsambities. Om deze ambities te realiseren werken de netbeheerders en aannemers in SION-gebied samen als strategisch partners: in gezamenlijkheid, transparant, besluitvaardig en toekomstgericht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.