Ads Top

Klanten Vlaamse Energieleverancier en Watz dienen voorschotfactuur Fluvius niet te betale

 

Klanten van de Vlaamse Energieleverancier (VEL) en Watz die van noodleverancier Fluvius een factuur hebben gekregen voor hun verbruik vanaf 8 (VEL) of 21 december (Watz), hoeven deze niet te betalen als ze kunnen aantonen dat ze een nieuw contract met ingang op 8 of 21/12 hebben afgesloten bij een andere commerciële leverancier.

Klanten moeten dat bewijs zo snel mogelijk bezorgen via fluvius.be. Als de nieuwe leverancier bevestigt dat er inderdaad een contract is afgesloten, verrekent Fluvius de voorschotfactuur met de slotfactuur, waardoor gezinnen in veruit de meeste gevallen niets hoeven te betalen.

Een dezer dagen ontving Fluvius meldingen van klanten die een tussentijdse factuur hadden ontvangen voor de elektriciteit en/of gas die Fluvius hen als noodleverancier in december had geleverd, waarbij deze klanten beweerden dat ze een nieuw contract hadden afgesloten bij een andere leverancier, dat met terugwerkende kracht zou ingaan de dag nadat hun oude leverancier van de Vlaamse energiemarkt was verdwenen (8/12 voor VEL en 21/12 voor Watz). Deze klanten hadden dus ook geen factuur van Fluvius verwacht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.