Ads Top

Nieuwe campagne Enexis Netbeheer van start

Enexis Netbeheer lanceert de nieuwe campagne ‘EnergieRealisten’. Het doel is om consumenten te informeren over actuele issues rond de energietransitie – en om de rol van Enexis Netbeheer bij de energietransitie toe te lichten.

Door de energietransitie hebben steeds meer mensen vragen over bijvoorbeeld aardgasvrij, warmtepompen en zonne-energie.

Veel mensen weten niet precies wat de taak van de netbeheerders is. Tegelijkertijd wordt de rol van de netbeheerder steeds prominenter – ook in de media. Bijvoorbeeld als het gaat over zonneparken en de capaciteit op het energienet, of de gevolgen van het aardgasvrij maken van woningen. Hierbij kunnen misverstanden ontstaan. Zo denken klanten soms ten onrechte dat ze de stroom van hun zonnepanelen niet terug kunnen leveren. De nieuwe campagne wil dit soort misverstanden wegnemen en wil klanten handelingsperspectief bieden rondom actuele issues die de energietransitie met zich meebrengt.

Enexis Netbeheer geeft daarom realistische antwoorden op vragen over urgente onderwerpen, zoals zonnepanelen, gasloos wonen en de slimme meter. Deze campagne legt duidelijk uit wat er wel en niet mogelijk is. En dat consumenten bijvoorbeeld altijd stroom kunnen terug leveren als zij zonnepanelen hebben. Vandaar de naam ‘EnergieRealisten’.

De campagne loopt van september tot december en is te horen op regionale radiozenders en te zien op internet.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.