Ads Top

Essent partner campagne 'Iedereen doet wat'


Essent heeft zich aangesloten als launching partner van de overheidscampagne ‘Iedereen doet wat’. Met deze nieuwe publiekscampagne wil de overheid mensen stimuleren om zelf duurzame stappen te ondernemen om klimaatverandering tegen te gaan. Essent heeft zich als partner verbonden aan de campagne omdat het naadloos aansluit op haar visie om iedereen mee te nemen in de energietransitie. Als partner brengt Essent duurzame initiatieven en acties onder de aandacht waarmee zij mensen wil inspireren en helpen om hun huis of zaak duurzaam te maken. De publiekscampagne is op 9 september gelanceerd.

De overheid wil samen met bedrijven en organisaties aan de slag om klimaatverandering tegen te gaan. In de publiekscampagne ‘Iedereen doet wat’ wil de overheid Nederlanders stimuleren zelf duurzame stappen te ondernemen. De partners van de overheid ondersteunen deze klimaatcampagne met duurzame acties en initiatieven.

“Wij hebben ons als partner aangesloten omdat de campagne ‘Iedereen doet wat’ perfect past bij de rol die Essent voor zich ziet als energieleverancier, zegt Sander Leenders, Directeur energie plus bij Essent . “De energietransitie wordt alleen een succes als iedereen mee kan doen en er profijt van kan hebben. Wij willen mensen inspireren en helpen hun huis of zaak duurzaam te maken. In de campagne laten we enerzijds zien wat we zelf doen om klimaatverandering tegen te gaan. Anderzijds geven we tips en zullen we via acties iedereen stimuleren om stap voor stap te verduurzamen. Zo verlagen we de drempels om mee te doen, zodat iedereen groener, goedkoper en fijner kan leven en werken.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.