Ads Top

Geas Energiewacht doneert twee laadpalen voor elektrische fietsen van patiënten

Geas Energiewacht, servicebedrijf van Essent, heeft twee laadpalen aan het Enschedese Roessingh Revalidatie Techniek geschonken voor elektrische fietsen en handbikes. Geas doneerde ook een lantaarn. Zowel de laadpaal als de lantaarn zijn voorzien van zonnepanelen zodat de benodigde elektriciteit duurzaam wordt opgewekt. De laadpalen zijn bestemd voor patiënten van Roessingh die met een elektrische fiets of handbike naar Roessingh komen voor therapie.

Geas Energiewacht en de voormalige aandeelhouders van Geas wilden graag iets betekenen voor een stichting in Twente die veel goeds doet in de regio. Er is voor Roessingh gekozen omdat deze organisatie mensen helpt weer zo actief mogelijk te worden en (toekomst)perspectief te krijgen. Bovendien wilde Geas iets aanbieden waar patiënten van Roessingh gemak van hebben en wat bijdraagt aan de verduurzaming van onze leefomgeving.

Samen met de Technische Dienst van Roessingh is ervoor gekozen om twee laadpalen voor elektrische fietsen of handbikes te plaatsen. Patiënten die met met deze vervoermiddelen naar Roessingh komen voor therapie kunnen deze gebruiken. Ook is een lantaarn geplaatst op een plek bij de parkeerplaats die ’s avonds en ‘s nachts erg donker is. De laadpalen en lantaarn zijn voorzien van een zonnepaneel zodat de benodigde elektriciteit met zonlicht – op een duurzame manier - opgewekt wordt. De verlichting brandt ’s avonds op stroom die overdag geproduceerd is door het zonnepaneel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.