Ads Top

Markt kiest steeds vaker voor kwaliteit glas-glas zonnepanelen

Het bedrijf SOLARWATT kijkt terug op een succesvol jaar. De Europese marktleider in glas-glas zonnepanelen vierde dit jaar niet alleen het vijfentwintigjarig bestaan, maar realiseerde ook een omzetstijging van 50 procent in de Benelux.

SOLARWATT signaleert allereerst een omslag in de markt. Waar die voorheen zeer prijsgedreven was, kiezen de particuliere én de zakelijke klant tegenwoordig steeds vaker voor kwaliteit.

De glas-glas panelen van SOLARWATT gaan goed samen met de PERC-technologie (Passivated Emitter Rear Cell). Die zorgt voor een hoger vermogen en functioneert ook heel goed bij weinig licht.

Tot slot werpt ook de systeemstrategie van SOLARWATT zijn vruchten af. De fabrikant levert een compleet systeem voor de energietransitie: zonnepanelen, het thuisenergieopslagsysteem MyReserve en de energiemanager.

Solarwatt is gevestigd in Nederland, Australië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië en Spanje. Het bedrijf heeft wereldwijd ongeveer 450 medewerkers in dienst en werkt samen met internationale organisaties als BMW, Bosch en E.ON.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.