Ads Top

Aanmelding leveranciers geopend voor Collectieve Inkoop Zonnepanelen in Noord-Brabant en Limburg

Op 3 september start de Collectieve Inkoop Zonnepanelen in de provincies Noord-Brabant en Limburg. Inwoners kunnen gratis meedoen en ontvangen vrijblijvend een offerte voor een compleet zonnepanelensysteem. Leveranciers en installateurs die deze groep mensen een aanbod willen doen kunnen zich nu aanmelden.

De Collectieve Inkoop zonnepanelen wordt georganiseerd door vereniging Eigen Huis, in samenwerking met iChoosr. Voor leveranciers en installateurs biedt deze actie de kans een grote groep klanten efficiënt te bedienen.

David Dalderup, Business Manager Collectieve Inkoop Zonnepanelen: “Je kan in één keer, zonder tijd en geld te investeren in marketing en sales, een grote groep klanten helpen. Wanneer de klanten bij de leverancier terecht komen, hebben zij al ‘ja’ gezegd tegen een aanbod voor zonnepanelen. De leverancier kan zich daardoor richten op datgene waar ze goed in zijn: de uitvoering.’’

Leveranciers die interesse hebben om deel te nemen aan de Collectieve Inkoop Zonnepanelen doorlopen een kwalificatieproces. Hierbij ligt de focus op kwaliteit. Zo komt onder andere het contact met de klant aan bod, de producten en de uitvoering van de installaties. De veiling bepaalt vervolgens de prijs.

Dalderup: ‘’De kwalificatie is er om de kwaliteit van het aanbod te waarborgen. Kwaliteit wordt niet opgeofferd voor lage prijzen. Een leverancier kan een scherpe prijs bieden, omdat een grote groep klanten in een regio kan worden bediend binnen een vastgestelde periode. Dit zorgt ervoor dat er efficiënt gewerkt kan worden. Wij denken graag met de leverancier mee over de kansen en mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.