Ads Top

Rijksvastgoedbedrijf start eerste tender voor Wind op Land

Het Rijksvastgoedbedrijf biedt Windpark Streepland, een ontwikkellocatie voor drie windturbines, via een tender aan de markt aan. Windpark Streepland is gelegen langs de A16 nabij station Lage Zwaluwe en verzorgingsplaats Streepland in de gemeente Moerdijk. De ontwikkellocatie maakt onderdeel uit van het project WindA16.

Het Rijksvastgoedbedrijf start een tender om een ontwikkelaar van deze drie windturbines te kunnen selecteren. De tender is een openbare en transparante procedure waarbij iedereen, die voldoet aan de in het biedboek gestelde eisen en verplichtingen, een gelijke kans heeft tot het aangaan van de overeenkomst. Om te komen tot een goede selectie van de toekomstige ontwikkelaar is voorafgaand een marktconsultatie gehouden.

Partijen moeten in ieder geval voldoen aan een aantal geschiktheidseisen, dit zijn zogenaamde knock-out criteria. Er wordt onder andere een bepaalde mate van ervaring geëist, daarnaast moeten partijen verklaren zich te conformeren aan de Green Deal en de anterieure overeenkomst met de Provincie Noord-Brabant. Het belangrijkste onderdeel van de bieding is een plan van aanpak met betrekking tot de inpassing van het windpark in de omgeving. Partijen zullen op dit plan beoordeeld worden.
Informatie over de tender van Windpark Streepland kunnen geïnteresseerden (kosteloos) downloaden op de website www.biedboek.nl. Na acceptatie van de voorwaarden en registratie op de website is alle informatie beschikbaar. Tot 14 september 2018 12:00 uur kunnen geïnteresseerde partijen een bieding uitbrengen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.