Ads Top

Inschrijving geopend Professional Passionates Electric Rally

Vanaf dinsdag 22 mei is de inschrijving geopend voor de 2e Professional Passionates Electric Rally voor topbestuurders, politici en gepassioneerde professionals. Naar verwachting zullen 250 volledig elektrisch aangedreven auto’s meerijden en zal het Guinness World Record: ‘grootste elektrische autorally’ worden gebroken.
Het evenement is bedoeld om Nederlandse beleidsbepalers en -beïnvloeders, zoals CEO’s, politici en journalisten, kennis te laten maken met elektrisch rijden en hen te inspireren om elektrisch rijden in hun beleid door te voeren en te promoten.
De organisatie nodigt alle ‘gepassioneerde professionals’ uit om zich, met hun CEO of andere topmanager van zijn of haar bedrijf, voor de rally in te schrijven. Dit kan met een eigen elektrische auto, of een elektrische auto die door de organisatie ter beschikking wordt gesteld.
De rally vindt plaats op 14 september en start in het Olympisch Stadion en leidt via de Zaanse Schans naar een geheime eindlocatie. Op de eindlocatie worden tevens de E-Mobility Awards uitgereikt voor de meest vooruitstrevende bedrijven op het gebied van elektrisch vervoer.
Aan de eerste rally in 2011 namen 125 CEO’s, politici, journalisten en bekende Nederlanders deel, onder wie Jan Peter Balkenende, Jan Kees de Jager, Camiel Eurlings, Tex Gunning (AkzoNobel), Peter Bakker (ex-CEO TNT), Stef Kranendijk (CEO Desso), Ruud Koornstra (CEO Tendris), Ward Vleugels (CEO QPark), Jan Lammers, Tim Coronel, Beau van Erven Dorens, Harm Edens en Hanna Verboom.

De elektrische autorally is van oorsprong een initiatief van Stichting Professional Passionates, een organisatie van 'gepassioneerde professionals' die via hun werk een betere wereld willen creëren. In 2012 is de organisatie in handen van RallyMasters uit Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.