Ads Top

Honderden evenementen met zonne-energie

Aanstaande zaterdag beginnen in Nederland de Solar Days. Door het hele land zijn er activiteiten en huizen te bezoeken. Bezoekers kunnen meer te weten komen over zonne-energie, hoe de installatie werkt, hoe het eruit ziet en wat het de bewoners oplevert. De officiële aftrap van de Solar Days vindt plaats in tot Solar City verkozen Rotterdam, waar maandag 7 mei een spraakmakend debat wordt gehouden.
Tijdens het openingsdebat op 7 mei in Rotterdam zal duidelijk worden wat de particulier wenst om over te kunnen stappen op zonne-energie. Zonne-energie is hot. Bewoners willen graag investeren in duurzame maatregelen. Dit blijkt uit onderzoek, maar ook uit de vele zonne-energie initiatieven die overal in het land ontstaan. Bewoners van oude en nieuwe huizen, in steden en daarbuiten, collectief of individueel. Regelgeving en beleid blijkt niet altijd ingericht op duurzame maatregelen in uw eigen huis of buurt. Burgers en vertegenwoordigers van verschillende organisaties laten de politiek en beleidsmakers weten wat er moet gebeuren om zonne- energie beter bereikbaar te maken voor de particulier. U bent welkom om het debat te volgen, live of via twitter [hashtag]solardaysNL.
Een bus vol professionals en geïnteresseerden gaan op 8, 9, 10 of 11 mei langs de meest bijzondere zonne-energie projecten. Met exclusieve rondleidingen door gebouwen, presentaties, zeer verzorgde organisatie en volop netwerkmogelijkheden. Meer informatie is te vinden op www.solartours2012.nl.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.