Ads Top

Bediende pomp terug bij Shell in Eindhoven

Shell stations in regio Eindhoven introduceren Servicetanken op zaterdag. Hiermee keert de bediende benzinepomp terug. Een dienst die past bij het nieuwe service denken van Shell, waarbij de klantbeleving op de Shell stations centraal staat. Uit eigen onderzoek  is namelijk gebleken dat veel automobilisten meer service willen. Het is immers heel plezierig als iemand anders af en toe voor je tankt!
Tijdens deze ‘Service Zaterdag’ nemen speciaal opgeleide medewerkers de servicebewuste klant het tanken uit handen, en maken - net als vroeger - ook de voorruit schoon. Ze controleren desgewenst ook het oliepeil en de ruitenwisservloeistof.
De ‘Service Zaterdag’ wordt verzorgd door de vaste medewerkers van het tankstation. Shell verwacht dat die herkenbaarheid bijdraagt aan het vertrouwen van de automobilist. Van Schaik: ‘De consument is zo’n persoonlijke service tegenwoordig niet meer gewend, we verheugen ons erop de klant hiermee blij te verrassen.’
In Duitsland en enkele Scandinavische landen is het Servicetanken inmiddels al een groot succes. Ook in Nederland is de proef geslaagd en wordt ‘Service Zaterdag’ nu nationaal uitgerold. Klanten worden door het hele land op zaterdag persoonlijk geholpen aan de pomp, van Leeuwarden tot Barendrecht, van Amsterdam tot Zevenbergen.
In regio Eindhoven wordt ‘Service Zaterdag’ vanaf heden aangeboden bij Shell station Anthony Fokkerweg, Shell station Floraplein, Shell station Kennedylaan Oost, Shell station Kennedylaan West en Shell station Best.

1 opmerking:

Mogelijk gemaakt door Blogger.