Ads Top

Alphabet stroomlijnt met Eneco aanvraag voor laadpalen

Vanaf 2017 hebben alleen leaserijders van een 100 procent elektrische leaseauto recht op een bijtelling van slechts 4 procent. Dit gaat naar verwachting leiden tot een toename in aanvragen voor laadpalen.

Leasemaatschappij Alphabet gaat nauwer samenwerken met Eneco om deze aanvragen af te handelen
Via een eenvoudig platform van Eneco bestelt de leaserijder het benodigde laadpunt. Na de aanvraag verzorgt Eneco vervolgens van A tot Z het plaatsingsproces van het laadpunt. Ook neemt het energiebedrijf de afhandeling van de laadkosten voor haar rekening. Met een laadpas wordt dit net zo eenvoudig als tanken met de traditionele tankcard.

“Laden wordt steeds belangrijker voor onze leaserijders. Vanaf 2017 verdwijnt de gunstige bijtelling voor plug-in hybride voertuigen, maar blijft deze voor volledig elektrische voertuigen met 4% zeer laag. Laden wordt hiermee een noodzaak voor onze leaserijders. En met deze totaal aanpak wordt elektrisch rijden net zo eenvoudig als rijden in een auto op diesel of benzine”, aldus Simon Corsèl PR & Corporate Communication Manager bij Alphabet.

“Elektrisch rijden hoeft niet ingewikkeld te zijn. Dat laten we met onze aanpak zien. Door de inzet van ons platform en werkproces wordt het regelen van een laadpaal voor Alphabet eenvoudiger. Alphabet gaat nu ook Eneco HollandseWind® gebruiken op al haar vestigingen. Daarmee draagt Eneco verder bij aan de duurzame ambities van Alphabet”, zegt Sandra Neuray van Eneco Zakelijk.
Strategisch partnership

Om de nieuwe samenwerking mogelijk te maken zijn Alphabet en Eneco een meerjarig contract overeengekomen. Onder het contract verwachten Alphabet en Eneco duizenden rijders van laadpunten te voorzien. Daarmee wordt de CO2 uitstoot in Nederland verder verlaagd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.