Ads Top

MediaMarkt en Budget Energie slaan handen ineen

Groene stroom en gas van energieleverancier Budget Energie: het ligt vanaf vandaag in de schappen van alle 49 winkels van MediaMarkt Nederland en is ook online te verkrijgen.

MediaMarkt ziet de verkoop van energie als onderdeel van de totaaloplossingen die het wil bieden: niet alleen de aankoop van een apparaat, maar ook advies bij de keuze, een passend abonnement, goede service en alles wat er vóór en na een aankoop nodig is.

“We willen ons de komende jaren nog meer toeleggen op het bieden van totaaloplossingen. Daarom worden wij blij van deze samenwerking. Naast bijvoorbeeld internet, tv-aansluitingen en telefonie bieden wij onze klanten nu ook groene stroom voor een lage prijs,” aldus Arnold Sporrel, CEO van MediaMarkt Nederland. “Ook het service-aanbod wordt steeds vollediger. Minder rompslomp dus voor klanten: zij kunnen alles in één keer regelen tegen een goede prijs.”

Budget Energie heeft zich gespecialiseerd in het zo efficiënt mogelijk inkopen en factureren van stroom en gas. Het bedrijf is volledig onafhankelijk en werd in 2011 opgericht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.