Ads Top

Sensoplan wint veiligheidsprijs Essent/RWE voor revisie Amercentrale

Het Duitse bedrijf Sensoplan heeft de Essent/RWE Contractor Safety Award 2013 gewonnen. Het dochterbedrijf van General Electric verdiende de prijs voor de zorg die ze besteedde aan het creëren van een veilige werkomgeving tijdens een grote onderhoudsklus aan de Amercentrale in het Brabantse Geertruidenberg.

Het bedrijf werkte dit jaar bij de revisiewerkzaamheden aan de generator van eenheid 9 van de Amercentrale. De jury kwam unaniem tot de conclusie dat Sensoplan de veiligheidsprijs verdient voor de manier waarop ze deze klus heeft uitgevoerd. Erwin van Laethem, CEO van Essent: ‘Medewerkers van Sensoplan werken structureel en weloverwogen aan het voorkomen van ongelukken en voeren taken uit volgens duidelijk vastgelegde richtlijnen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat hun werkplekken schoon en veilig zijn’. 

De Contractor Safety Award is een aanmoedigingsprijs voor veilig werken. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een aannemer van Essent/RWE die het beste presteert op veiligheidsgebied.
De prijs bestaat uit een sculptuur van kunstenaar Ruurd Hallema en een cheque van 5.000 euro die aan een goed doel mag worden overhandigd.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.