Ads Top

Nuon huist vanaf nu in Nieuw Amsterdam

Vanaf vandaag regelt Nuon alle energiezaken vanuit een nieuw hoofdkantoor. Nuon is met 2100 medewerkers verhuisd naar Nieuw Amsterdam, het kantoorgebouw aan het Hoekenrodeplein in Amsterdam Zuidoost. Het volledig gerenoveerde kantoor biedt ruimte aan 2100 medewerkers die voorheen verspreid waren over verschillende locaties.
Het huurpand heeft een oppervlakte van 26.000 m2 en is gebouwd in 1984. Voor Nuon werd het helemaal opnieuw opgeknapt zodat het nu een energielabel A en Breeam ‘very good’ heeft. Breeam is een internationale duurzaamheidcertificering. Ook is het gebouw uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Het oude terrein van Nuon aan de Spaklerweg krijgt een nieuwe bestemming. Daar komt namelijk de tweede bouwfase van de nieuwe wijk Amstelkwartier.
Voor de verhuizing waren weinig verhuiswagens nodig want elke medewerker kreeg één verhuisdoos voor zijn spullen. Tegelijkertijd met de intrek in het nieuwe pand gaat Nuon namelijk over naar een papierloos kantoor en Het Nieuwe Werken.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.