Ads Top

EMART Energy in Amsterdam kijkt naar Europese energietransitie

Europese energiehandelaren ontmoeten elkaar volgende maand in Amsterdam voor de jaarlijkse EMART Energy conferentie en expo om de uitdagingen van de industrie, zoals de eurozone crisis, strengere EU-regels voor de handel, continuïteit van de energievoorziening en de impact van hernieuwbare energiebronnen te bespreken.
Meer dan 850 energiehandelaren zullen de 14eeditie van EMART Energy, dat wordt beschouwd als het grootste en meest toonaangevende platform van Europa van 21 tot 22 november, bijwonen.
EMART Energy's event directeur Nel Jonk zegt: 'De 2020 doelstellingen van hernieuwbare energie die op EU-niveau werden vastgesteld, hebben ingrijpende gevolgen voor de opwekking van elektriciteit en voor de toeleveringsindustrie. Hoewel de handel in hernieuwbare energie niet wijdverspreid in Europa is, is het cruciaal dat handelaren begrijpen hoe energie uit hernieuwbare bronnen in het netwerk en in de markt behandeld worden. "
Tijdens het Amsterdamse forum zal ook  worden besproken  welke aanpassingen moeten worden geïmplementeerd zodat de energiehandelaren nieuwe procedures  of processen "vertaald" uit andere EU-landen aankunnen, zegt Nel Jonk.  "De Europese Commissie, het ACER en het ENTSO-E blijven zich  inspannen om een uniform model voor de werking van de Europese groothandelsmarkt voor elektriciteit te creëren. Dit model is bedoeld om alle termijnen van de markt te bestrijken. De streefdatum voor de tenuitvoerlegging is 2014. "


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.