Ads Top

25 duizend euro te vergeven voor duurzame ‘Wageningse’ ondernemer

De royale som van 25.000 euro is het prijzenbedrag voor duurzaam ondernemen dat Wageningen Universiteits Fonds en StartLife dit jaar voor het eerst gaan uitreiken. Hun Mansholt-Award for Sustainable Entrepreneurship is bedoeld voor ondernemers die actief bijdragen aan duurzaam ondernemerschap met een grote maatschappelijke en mogelijk internationale invloed. Nominaties of aanmeldingen kunnen tot 26 oktober worden ingediend.
De 25.000 euro van de Mansholt-Award for Sustainable Entrepreneurship wordt toegekend aan een succesvolle ondernemer in het domein gezonde voeding en leefomgeving die op enthousiasmerende en duurzame wijze een onderneming leidt. De award staat open voor zowel afgestudeerden van Wageningen University als voor ondernemers die eerder onderzoek deden in Wageningen of zij die een actieve samenwerking onderhouden met een externe partner van Wageningen UR.
De initiatiefnemers, het Wageningse Universiteits Fonds (WUF) en Startlife hebben een jury in het leven geroepen die de ingediende voorgedragen of aangemelde ondernemers toetst of hun onderneming aan een drietal criteria voldoet: economische prestaties, respect voor de sociale zijde van ondernemen en het opereren binnen ecologische randvoorwaarden.
De prijsuitreiking is tijdens de openingsbijeenkomst van de Global Entrepreneurship Week in Wageningen op maandag 12 november.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.