Ads Top

Siemens opent The Crystal in Londen

Woensdag opende Siemens in Londen het eerste centrum voor duurzame stadsontwikkeling, The Crystal. Het unieke, volledig in glas vormgegeven gebouw staat op een terrein van ruim 6300 m2. Het gebouw zal dienst doen als conferentiecentrum, platform voor dialogen over stedelijke ontwikkeling en technologie- en innovatiecentrum. The Crystal heeft een zeer duurzaam ontwerp en heeft de hoogste BREEAM- en LEED-certificeringen voor energie-efficiënte gebouwen.
Siemens heeft ruim 37 miljoen euro geïnvesteerd in de bouw van The Crystal, het nieuwe vlaggenschip van de Siemens-sector Infrastructure and Cities. Het gebouw zal de thuisbasis zijn van het Center of Competence Cities, een wereldwijd expertisecentrum van Siemens. Hier werkt een multidisciplinair team van stedenbouwkundigen, die de groei van duurzame steden willen stimuleren door middel van partnerschappen, onderzoek en samenwerking tussen specialisten.
The Crystal biedt ruimte aan 's werelds grootste tentoonstelling over de toekomst van steden, met een oppervlakte van 2000 m2. De interactieve tentoonstelling leidt bezoekers door de stedelijke infrastructuur van de toekomst, waarbij de mogelijkheden voor duurzame mobiliteit, gebouwentechniek, energie- en watervoorziening en gezondheidszorg voor het voetlicht komen.
The Crystal is ontworpen als forum voor dialogen over duurzaam leven in de stad en duurzame stedelijke ontwikkeling en opent haar deuren voor stadsbesturen en het bredere publiek. Het gebouw biedt ook ruimte aan een conferentiecentrum met een auditorium van 270 zitplaatsen, en er zijn kantoren, oplaadpunten voor elektrische voertuigen en een koffiebar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.