Ads Top

DutchView en Essent slaan de handen ineen voor duurzame co-creatie

DutchView, Nederlands grootste dienstverlener op het gebied van televisietechnologie zet, in samenwerking met energiebedrijf Essent, weer een stap in het duurzamer maken van haar bedrijfsvoering. Dit noemt DutchView sustainable broadcasting. Samen is een aantal duurzame voorstellen ontwikkeld die de komende tijd geïmplementeerd gaan worden':
DutchView wil onder meer inzicht opbouwen in het huidige energieverbruik van het productieproces in de diverse studio's. In samenwerking met Essent en partners zal dit verbruik in detail geregistreerd gaan worden. Het doel is om dit inzicht te gebruiken om zo de klanten van DutchView te informeren om energiebesparing mogelijk te maken.
Logistiek is een belangrijk en essentieel aspect van de bedrijfsvoering van DutchView. Met Essent gaat DutchView vaststellen welke mogelijkheden er zijn om binnen deze logistieke behoefte te verduurzamen, effectief én economisch verantwoord.
Momenteel onderzoeken Essent en DutchView de mogelijkheden voor het leveren van volledig groene en schone energie aan medewerkers van DutchView. Deze duurzame propositie wordt tegen een scherp tarief aangeboden. De bijzondere samenwerking tussen DutchView en Essent zal vanaf deze maand van start gaan.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.