Ads Top

Nieuwe generatie dakramen

De VELUX-groep lanceert een nieuwe generatie dakramen die energie-efficiëntie, daglicht en comfort naar nieuwe en hogere niveaus tilt. Gedurende het gehele ontwikkelingsproces is gezocht naar de juiste constructieprincipes om een geoptimaliseerde energie-efficiëntie te garanderen en gelijktijdig de hoge kwaliteit en bewezen constructieprincipes, die altijd al een kenmerk van VELUX-dakramen zijn geweest, verder te verbeteren. Dankzij de introductie van VELUX Thermo Technology heeft de nieuwe VELUX-generatie verbeterde isolatie-eigenschappen met een U-waarde tot 1,2 voor standaarddakramen. In combinatie met een groter vensteroppervlak , dat tot 18 procent meer daglicht opneemt en tevens zorgt voor meer temperatuurstijging door zonnestraling in onze huizen, tillen de nieuwe dakramen de geoptimaliseerde energiebalans en energie-efficiëntie naar nieuwe en voortreffelijke niveaus.
"Het vensteroppervlak is om twee redenen vergroot. Ten eerste wilden we de energie-efficiëntie van het nieuwe dakraam verbeteren, dat niet alleen beter geïsoleerd is, maar ook profiteert van meer temperatuurstijging door zonnestraling in koude periodes. Het nettoresultaat: een uitstekende energiebalans en uitmuntende energieprestaties. Ten tweede vermindert het extra daglicht de behoefte aan elektrisch licht, wat zowel energie bespaart als het welbehagen verhoogt van de mensen die in de gebouwen wonen en werken", licht Jørgen Tang-Jensen toe.
Naast het verbeteren van de temperatuurstijging door zonnestraling van zijn producten in het stookseizoen, blijft VELUX een reeks unieke venstervarianten en decoratie- en zonweringsystemen aanbieden om oververhitting in warmere periodes en klimaatzones te beperken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.