Ads Top

Ideale oplader voor haastige mensen?

Kensington lanceert de Absolute Power Dual USB Wall Charger, een  nieuwe oplader in  het assortiment AbsolutePower voedingsadapters. De nieuwe oplader voor in het wandstopcontact biedt dubbel USB-oplaadgemak voor mobiele apparaten, zoals tablets, smartphones, camera’s, eReaders en Mp3 spelers. Met dit apparaat laadt men snel twee apparaten tegelijkertijd, dankzij de twee USB-poorten die allebei tot 2.1 Ampère aan voedingskracht leveren.  
De nieuwe oplader is onderdeel van Kensingtons AbsolutePower assortiment, waartoe ook de AbsolutePower Laptop, Phone and Tablet Charger behoort, één van Kensingtons CES 2012 Innovations Honoree Award winnaars. Dit is de kleinste, lichtste en krachtigste oplader in zijn klasse, die 100 Watt vermogen levert aan een notebook en tegelijkertijd twee extra USB apparaten kan opladen.
Alle opladers in het AbsolutePower assortiment zijn voorzien van high power efficiency en zijn geschikt voor het opladen van vrijwel alle mobiele apparatuur, met een verstelbare power output tussen 16V en 19V. De laders zijn krasvrij, hittebestendig,compact en lichtgewicht genoeg voor in de laptoptas of koffer, waardoor ze ook ideaal zijn voor op reis.
De ingebouwde beveiliging  tegen overspanning, kortsluiting en overstroom in alle AbsolutePower laders beschermt kostbare aangesloten apparaten tegen fluctuaties in het stroomnet.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.