Ads Top

De Meent en energiebesparing in huis

Bewonersinitiatief Meentkracht nodigt alle Meentbewoners uit voor de vervolgwijkbijeenkomst over (collectieve) energiebesparing, dinsdag 9 september.

Na de drukbezochte bijeenkomst van 1 juli is Hoom  hard aan de slag gegaan alle wensen op het gebied van energiebesparing in de buurt te inventariseren. Er is behoorlijk wat interesse. Veel bewoners willen samen maatregelen in hun huis treffen, bijvoorbeeld kruipruimteisolatie, spouwmuurisolatie, het plaatsen van zonnepanelen of uitvoeren van ‘groot onderhoud’. Samen kun je zorgen voor meer energiebesparing in de Meent en ben je voordeliger uit.

Na het inventariseren van de bewonerswensen in de Meent is Hoom bezig om prijzen uit te vragen bij verschillende op kwaliteit geselecteerde bouwpartijen. In principe kunnen alle bedrijven Hoom benaderen voor samenwerking, de inschrijving staat open tot 27 augustus.
Hoom hanteert eisen waar partners aan moeten voldoen, de zogenaamde uitsluitingscriteria.
Als je daaraan voldoet ben je een erkende partij. Daarna zijn er twee criteriastappen op grond waarvan we initiatiefnemers als de Meentkracht  in staat stellen hun uitvoerenden te kiezen, de zogenaamde selectiecriteria.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.