Ads Top

Telefoonopladers festivals nu op zonnestroom van Greenchoice

Lege telefoon tijdens je favoriete festival? Vanaf nu laad je je mobiel niet alleen makkelijk maar ook duurzaam op. Want Pluggo is nu ‘powered by Greenchoice’: dat wil zeggen met zonnestroom die ter plekke via een gigantische zonnepanelenbloem wordt opgewekt. Met Pluggo, de telefoonoplader speciaal voor festivals, kan iedereen zorgeloos foto’s maken, appen en berichtjes delen. Of gewoon ouderwets bellen. Oók als je geen stopcontact hebt.

Vanaf deze editie van Lowlands, dit weekend, is Pluggo ook duurzaam. Want een deel van de stroom komt direct van de megagrote zonnepanelenbloem die bovenop de oplaadcontainer op het festivalterrein staat. Groene energieleverancier Greenchoice maakt de panelen mogelijk. VolopZon tekende voor de indrukwekkende constructie die met een paar meter doorsnee flink opvalt én meedraait met de zon. Nu dus voor het eerst op Lowlands, en daarna bij toekomstige festivals.

Een Pluggo is een kleine, makkelijk vast te houden, oplader die je voor een kleine borg en één biermuntje per oplaadbeurt meekrijgt en die je telefoon in no time oplaadt. Terwijl je gewoon lekker doorgaat met wat je deed. En is ie op, dan haal je gewoon weer een nieuwe bij de oplaadstand van Pluggo. Je mag hem ook houden. Dat kost je dan alleen de borg.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.