Ads Top

Martin Muhr volgt Arjan Blok op als CFO Essent

Martin Muhr, directeur Concern Controlling van RWE AG, neemt de CFO-functie in de Raad van Bestuur van Essent over van Arjan Blok op voorwaarde van goedkeuring door de Raad van Commissarissen van Essent. Tevens wordt Muhr met ingang van 1 augustus 2014 de nieuwe CFO van RWE Retail. Blok heeft besloten dat hij, na meer dan elf jaar Essent, zijn carrière buiten de organisatie wil voortzetten.

Muhr (49) is sinds 1996 bij RWE werkzaam en beschikt over veel ervaring op het gebied van financiële functies. Hij heeft diverse leidinggevende functies binnen het concern vervuld, onder meer bij RWE Power en RWE Energy. Sinds januari 2011 geeft de gepromoveerde econoom leiding aan Concern Controlling van RWE AG en hij heeft in deze functie de veranderingen binnen het concern in het kader van RWE 2015 en Lean Steering in belangrijke mate vorm gegeven.

Blok (foto) was de afgelopen vijf jaar CFO en vervulde deze functie sinds 1 januari 2014 ook voor de Europese retail-organisatie van RWE. Voordat Blok tot CFO benoemd werd, vervulde hij diverse financiële functies binnen Essent.

Arjan Blok zal tot nader te bepalen datum aanblijven als CFO van Essent. De opvolger van Muhr bij RWE AG zal zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.