Ads Top

ASN Live Zwolle: in gesprek met Overijsselaars over het klimaat

Een live talkshow over een rechtvaardige, duurzame samenleving, met als centraal thema ‘het klimaat’. Dat is de tweede editie van ASN Live, die de ASN Bank op 9 september 2014 in de Overijsselse hoofdstad Zwolle organiseert. Het thema sluit aan op de ambitieuze doelstelling van de provincie voor nieuwe energie: duurzame vormen van energie moeten in 2020 voorzien in twintig procent van de totale energiebehoefte van Overijssel.

ASN Live is een bijeenkomst met klanten van de ASN Bank en andere mensen die zijn geïnteresseerd in een duurzame samenleving. De bank gaat in Zwolle met hen in gesprek over klimaatambities en de uitdagingen van een ‘groot’ thema als het klimaat. Wat zijn de kansen en uitdagingen voor bedrijven die een bijdrage willen leveren aan een beter klimaat? Hoe gemakkelijk of moeilijk is het voor ze om die ambities te realiseren? ASN Live gaat ook in op de invloed van duurzame keuzes op ons dagelijkse leven, de verantwoordelijkheid van iedereen hiervoor en de rol die de ASN Bank hierin kan en moet spelen.

Presentator Leon Verdonschot spreekt met Jeroen Jansen (directeur ASN Bank), Carola Wijdoogen (NS) en Timmo Terpstra (Koffiebranderij Peeze). Bezoekers krijgen een inkijk in de wereld van Olaf Koens, journalist en correspondent in Rusland en Oekraïne. En we laten ons inspireren door sociale ondernemers van vandaag en morgen.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.