Ads Top

Al Gore spreker tijdens Nationale Conventie JCI op UT

Op zaterdagochtend 4 oktober 2014 is Al Gore de belangrijkste spreker tijdens de Nationale Conventie van Junior Kamer International op de Universiteit Twente. De organisatie is in handen van de 34 leden van de Junior Kamer Twente die, samen met de Raedthuys Groep, de voormalig vicepresident van de Verenigde Staten naar Twente halen.

Tijdens de NC2014 op zaterdagochtend 4 oktober spreekt Al Gore tijdens zijn inleiding getiteld 'The Future' over de huidige en toekomstige ontwikkelingen binnen het thema duurzaamheid.
In 2006 liet Al Gore, pionier op het gebied van duurzaamheid, de wereld op haar grondvesten schudden met de film "An Inconvenient Truth". Zijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid leverden hem in 2007 de Nobelprijs op. Nog steeds is Gore een inspirator en visionair op het gebied van duurzaamheid met een glasheldere boodschap:"We moeten samenwerken aan een duurzame toekomst."

De Raedthuys Groep en Junior Kamer Twente bieden zaterdagochtend 4 oktober nog 200 mensen 'van buiten de Junior Kamer' de gelegenheid om inspirator Al Gore te horen spreken en ontmoeten. Op Universiteit Twente in congreszaal 'De Waaier, met een capaciteit van 800 personen, spreekt Al Gore namelijk voor de 600 aanwezige leden van JCI Nederland. De 200 'overige' plaatsen voorin de zaal, die niet door de JCI-ers worden bezet, zijn gereserveerd voor 'andere' geïnteresseerden. Deze stoelen worden verkocht aan organisaties en personen die - wellicht al jaren - de wens koesteren Al Gore te zien, te horen en te ontmoeten. Zij kunnen de speech van Al Gore bijwonen en naderhand ook de exclusieve receptie om daar de vooraanstaande milieugoeroe persoonlijk te treffen. Deze 200 'extra gasten' kunnen zelfs het hele zaterdagprogramma meemaken dat NC2014 op de UT biedt.

De komst van Al Gore wordt mede mogelijk gemaakt door de Raedthuys Groep, leverancier van energie onder de naam 100% Pure Energie. Het bedrijf werd begin dit jaar nog uitgeroepen tot 'meest duurzame energieleverancier van Nederland'.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.