Ads Top

Tweede isolatie-actie voor koopwoningen gaat 1 juli van start

Vanaf 1 juli 2024 start de gemeente Zutphen met een tweede isolatie-actie voor woningeigenaren. De actie is voor inwoners die eigenaar en bewoner zijn van een woning met een WOZ-waarde tot 314.000 euro. Op deze manier kan de gemeente 642 woningeigenaren helpen om het energieverbruik van hun woning blijvend te verlagen. Wie denkt in aanmerking te komen voor de isolatie-subsidie, kan zich alvast aanmelden.

Na het succes van de eerste Zutphense isolatie-actie (die nog doorloopt tot en met 2025), komt er nu een tweede isolatie-actie. Deze tweede actie is bedoeld voor woningeigenaren met een slecht geïsoleerde woning van vóór 1994 én een WOZ-waarde tot 314.000 euro (op 1 januari 2022). Vooraf aanmelden kan nu al via het digitale aanmeldformulier.

Het bijzondere van deze actie is dat nu ook doe-het-zelvers subsidie kunnen krijgen tot 1.000 euro. Door zelf te klussen, heb je geen kosten voor arbeidsloon en kan het helemaal op je eigen manier op je eigen moment. Vier je deze zomer vakantie in je eigen woning? Maak gebruik van deze subsidie en start met klussen. Dan is je woning straks klaar voor de winter.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.