Ads Top

Nuon-buffer warmt op voor Amsterdam Pride

Ter gelegenheid van de Amsterdam Pride verlicht Nuon deze dagen haar warmtebuffer in Diemen in de kleuren van de regenboog. De lichtshow is vanaf de A1, één van de belangrijkste wegen naar de hoofdstad, goed te zien.

Sinds maart dit jaar maakt Diemen deel uit van het netwerk van Regenbooggemeenten in Nederland – hiermee streeft de gemeente ernaar om de acceptatie, veiligheid en emancipatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders te verbeteren. Wij zijn er dan ook trots op om met onze duurzame warmtebuffer vanuit gemeente Diemen de Amsterdam Pride te kunnen ondersteunen.

Om te laten zien dat Nuon midden in de samenleving staat én om duidelijk te maken dat je bij ons jezelf kunt zijn, steunt Nuon dit jaar wederom de Pride. Vrijheid en diversiteit moeten gevierd worden: energie voor iedereen! Het maakt niet uit hoe je geaard bent - voor Nuon zijn diversiteit en inclusie de gewoonste zaak van de wereld. De medewerkers van Nuon zijn al jaren actief op deze gebieden, onder andere met het lidmaatschap van Workplace Pride en het werkgelegenheidsprogramma Step2Work, maar ook met mentoring-programma’s als Giving Back en Opportunity in Bedrijf.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.