Ads Top

Abonnement Eneco Toon wordt duurder

Eneco maakt het abonnement voor zijn slimme thermostaat Toon twaalf euro per jaar duurder. Daarvoor gaat het energiebedrijf wel nieuwe functies aanleveren. Zo komt er een dienst aan te geven welke apparaten in huis het meeste stroom verbruiken.

Het abonnement gaat van 42 euro naar 54 euro per jaar. De prijsverhoging gaat per 1 oktober in en tot die tijd betalen klanten dus nog het huidige tarief.

4 opmerkingen:

 1. Schandalig om nu een prijsverhoging van bijna 30% door te voeren. Toon is inderdaad makkelijk voor de gebruiker, maar het kostenvoordeel voor Eneco is veel substantieler. Het is dan ook volstrekt onaanvaardbaar om deze kosten op de afnemer af te wentelen. Is het weer tijd voor een salarisverhoging of extra bonus voor het management??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Belachelijk inderdaad. Weet je wel wat dat Eneco per jaar extra oplevert met 300.000 gebruikers. € 3,6 miljoen. Hoeveel nieuwe functies mag je daarvoor verwachten? Hoeveel mensen zet je daarvoor aan het werk? Het is gewoon ordinair geld binnen harken. Groet, John

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er inderdaad naar uit dat Eneco Toon gebruikt als een melkkoe. Je betaalt om te beginnen een fors bedrag bij de aanschaf en als je vervolgens je verwarming op afstand wilt bedienen, moet je er een abonnement bij nemen. Vrienden van mij hebben bij een contract met Delta een slimme thermostaat voor een schappelijke prijs aangeschaft en die is verder gratis! En er zijn inmiddels wel meer slimme thermostaten. Ik ga me op een alternatief oriënteren. Dan spaar ik een abonnement van 54 euro per jaar uit. Moet toch snel gaan lonen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is echt niet normaal meer, eerst volop reclame maken en de mensen binnenhalen. Daarna zonder pardon de maandkosten verhogen. Waar je als klant niets aan kan doen. En het maar moeten pikken. Ik denk dat ik maar eens ga overstappen naar een andere energiemaatschappij. Waar je niet krom hoeft te liggen. Want mijn salaris gaat niet omhoog. Het is een vooropgezet plan. Eerst veel klanten binnen halen dan de prijs verhogen. En wij trekken weer aan het kortste eind. Ik ben er klaar mee. En ik hoef geen nieuwe snufjes. Daar heb ik ook niet om gevraagd. Jullie kunnen dit ook doen als service doen voor de klant. Zonder nog rijker te worden over onze rug. Klant is koning??????????? Maar niet bij jullie..........

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.